Közös Edzés

Közös évnyitó edzés

2016. január 9-én, az esztendő elején került sor az egyesületünk idei első közös edzésére, amelyen nagy számban vettünk részt. Az összes dojo képviseltette magát: kezdők és haladók, gyerekek és felnőttek, ovisok és iskolások egyaránt megjelentek a kétórás, sok játékkal színesített tréningen.  Jó volt látni ennyi karatékát, ami mutatja, hogy egyre nagyobb számban sportolunk hétről hétre a különböző helyszíneken.

Az edzés felépítése rendhagyó volt. Mesterünk, Bisztrony Csaba vezetésével, a bemelegítést követően különböző gyakorlatokat végeztünk: helyben dolgoztunk, kihonoztunk, katáztunk, valamint önvédelmi feladatokkal is megismerkedtünk az utolsó etapban. A fehér övesek is ugyanúgy igyekeztek a lehető legjobban teljesíteni, és végig dolgozni az edzést, ahogyan a fekete öveseink. Az egyes részek között többször is csináltunk játékos feladatokat lazításképpen. A játékok pont attól voltak érdekesek és izgalmasak, hogy sokkal többen voltunk a megszokottnál.

Az évnyitó egyben évzáró esemény is volt, mert az előző, 2015-ös év legeredményesebb versenyzői is most kapták meg a jutalmukat.

Teljesítményük elismeréseként külön díjazottak lettek:
Kovács Dalma, Horváth Krisztina, Kovács Dorottya, Csepregi Noémi, Egyházi Veronika, Bálint Ildikó,
Pachner Lóránt, ifj. Horváth László, Kiss Máté Huba, Kiss Bence, Kiss Viktor Soma és Horváth László.

A lányoknál az első háromban végeztek: 1. helyezett – Pap Dorottya, 2. helyezett – Tóth Noa, 3. helyezett – Tóth Lea

A dobogósok a fiúknál a következők lettek: 1. helyezett – Pap János, 2. helyezett – Bisztrony Balázs, 3. helyezett – Berki Attila

A következő években reményeink szerint sikerül majd hagyományt teremteni az évet megnyitó edzésből. Mindenkinek sikerekben gazdag új évet kívánunk!