Györkös Roland 3˚ Dan

Az általános iskola első osztályában kezdtem a harcművészeti tanulmányaimat a Nihon Ju-jutsu tanulásával. Ezután 1998-tól Bisztrony Csaba sensei felügyelete és irányítása alatt tanulom és gyakorlom a Wado Karatét. 2006-ban vizsgáztam az első danra, 2008-ban a második dant szereztem meg Iwasaki Sihánnál. A fekete öv megszerzése óta segítem a mesterem edzői munkáját.

     
BB  

Bisztrony Balázs 3˚ Dan

1996-ban kezdtem karatézni, a Sozsin Wado Karate Egyesületnél. Kiskoromban egy kötelező dolognak tartottam az edzést, de ma már el sem tudom képzelni az életemet nélküle. Édesapám révén a karate mindigis része volt az életemnek és ezután is része lesz. Az út követéséhez számtalan vizsgát teljesítettem, mégis egy nagyobb mérföldkőnek tekintem az 1˚ Dan-t az első feketeövet amit 14 év után 2010-ben sikerült megszereznem Shihan Yoshihiko Iwasaki előtt.
Rá 2 évre 2012-ben mikor letelt a kivárási idő odaálltam a 2˚ Dan letételére és gond nélkül teljesítettem.

2014-ben Wado-Kai (JKF) 1° Dan-t szereztem

2015-ben Wado-Kai (JKF) 2° Dan-t szereztem

2018-ban Wado-Kai (JKF) 3° Dan-t szereztem

     
ifjBCS  

ifj.  Bisztrony Csaba 3˚ Dan

Hivatalosan először 1996-ban öltöttem fel a karate gi-t. Pár évvel később elkezdtem versenyezni is. Számos eredményt sikerült elérnem köztük magyar bajnoki címet is. Főleg a hazai mezőnyben versenyzek mind a mai napig, időnként azonban nemzetközi mezőnyben is megmérettetem magam. Az első dan-t 2009-ben szereztem meg Shihan Yoshihiko Iwasaki előtt. Pályám kezdete óta rendszeresen veszek részt gyermek és nemzetközi edzőtáborokban. Immár a szervezésükben is kiveszem a részem. Az edzéseken is gyakran segítek mesteremnek.

     
DSC06572  

Orosz János 2˚ Dan

A sportolást 1992-ben kezdtem Muay Thai (Thai box) edzésekkel, majd Francia box. Karatézni 1994-ben kezdtem Wado-ryu-t, majd Wado-kai-t. A Sozsin Wado Karate egyesülethez, 2013 év elején csatlakoztam.  Bisztrony Csaba sensei irányítása alatt 2016-ban a JKF Wado-Kai szervezetnél 1° danra vizsgáztam. Az aktív rendszeres edzés, fejleszt, megnyugtat, magabiztossá tesz.
     
 HL    

Horváth László 1˚ Dan

 

     
     

Gerencsér Ádám 1˚ Dan

     
   

 

     
   

 

 

 

 

A mesternek van életttapasztalata, tisztában van hibáival, tulajdonságaival, együtt tud élni velük és javítja őket. Feketeöves azonban lehetsz már 15 évesen.