Györkös Roland 3˚ Dan

Az általános iskola első osztályában kezdtem a harcművészeti tanulmányaimat a Nihon Ju-jutsu tanulásával. Ezután 1998-tól Bisztrony Csaba sensei felügyelete és irányítása alatt tanulom és gyakorlom a Wado Karatét. 2006-ban vizsgáztam az első danra, 2008-ban a második dant szereztem meg Iwasaki Sihánnál. A fekete öv megszerzése óta segítem a mesterem edzői munkáját.

     
 

Szabó Zoltán Levente 2˚ Dan

1960-ban születtem Budapesten. 1976-ban egy évig karatéztam, amelynek a hatására kezdtem el 1996-ban újra edzeni Bisztrony Csaba sensei-nél.
2008-ban vizsgáztam le a fekete övre a Wado Kenshu-Kai International keretein belül.
2012-ben kaptam meg a 2˚ Dan fokozatot a szervezet elnökétől, Yoshihiko Iwasaki Shihántól.
2015-ben a JKF Wado-Kai szervezetnél 1˚ danra vizsgáztam.
2008-ban karate edzői képesítést szereztem a Testnevelési Egyetemen. Rendszeresen tartok karate edzéseket a Sozsin WKE színei alatt, a fiaimmal együtt.
Az életemben meghatározó szerepe van a sportnak. Nagyon örülök, hogy az egyesületben sok időt tölthetek el a fiaimmal, és a barátaimmal.
     
ifj.Bisztrony Csaba  

ifj.  Bisztrony Csaba 2˚ Dan

Hivatalosan először 1996-ban öltöttem fel a karate gi-t. Pár évvel később elkezdtem versenyezni is. Számos eredményt sikerült elérnem köztük magyar bajnoki címet is. Főleg a hazai mezőnyben versenyzek mind a mai napig, időnként azonban nemzetközi mezőnyben is megmérettetem magam. Az első dan-t 2009-ben szereztem meg Shihan Yoshihiko Iwasaki előtt. Pályám kezdete óta rendszeresen veszek részt gyermek és nemzetközi edzőtáborokban. Immár a szervezésükben is kiveszem a részem. Az edzéseken is gyakran segítek mesteremnek.

     
 

Bisztrony Balázs 2˚ Dan

1996-ban kezdtem karatézni, a Sozsin Wado Karate Egyesületnél. Kiskoromban egy kötelező dolognak tartottam az edzést, de ma már el sem tudom képzelni az életemet nélküle. Édesapám révén a karate mindigis része volt az életemnek és ezután is része lesz. Az út követéséhez számtalan vizsgát teljesítettem, mégis egy nagyobb mérföldkőnek tekintem az 1˚ Dan-t az első feketeövet amit 14 év után 2010-ben sikerült megszereznem Shihan Yoshihiko Iwasaki előtt.
Rá 2 évre mikor letelt a kivárási idő odaálltam a 2˚ Dan letételére és gond nélkül teljesítettem.

     
 

Szabó Dániel 2˚ Dan

1989-ben születtem Budapesten, karatézni 1996-ban kezdtem el édesapámmal és testvéremmel Bisztrony Csaba sensei vezetésével. 2009-ben szereztem meg az első dan fokozatot Yoshihiko Iwasaki  Shihan előtt. Versenyeredményeim közül a Wado versenyeken elért helyezéseimre vagyok a legbüszkébb.  Fontosnak érzem azt, hogy a karate által folyamatosan fejlődik a jellemem, a mozgás koordinációm, egészséges életmódra sarkall és rengeteg pozitív dolgot, barátot köszönhetek ennek a harcművészetnek.

     
 

 

Szabó Gergely 2˚ Dan

1989-ben születettem Budapesten. 1996-ban kezdtem el karatézni Bisztrony Csaba senseinél, végül 2009-ben sikerült megszereznem a fekete övet Yoshihiko Iwasaki Shihannál, a Wado Kenshu-Kai International vezetőjénél. 2013-ban vizsgáztam le 2˚ danra Gyomaendrődön. 2015-ben a JKF Wado-Kai szervezetnél is 1˚ danos lettem.Rendszeresen segédkezek edzéseken édesapám oldalán. A karate lehetőséget teremt számomra önmagam fejlesztésére, a rendszeres és aktív mozgás mellett egy remek közösséget, valamint folyamatos tanulást és versenyzési megmérettetést biztosít. A mai napig fontosnak tartom azt, hogy a családom tagjaival, édesapámmal és a testvéremmel együtt tudunk részt venni az edzéseken, edzőtáborokon és más egyesületi programokon, így a karate és a klub közös pontként van jelen az életünkben.

     
   

 

Kiss Bence 1˚ Dan

A karatét 2001-ben kezdtem. Már korábban is tetszettek a harcművészeti filmek, ezért kezdtem el karatézni. Az elején idegen és félelmetes volt, de hamar megszerettem, mivel szerettem mozogni és mindenki kedves volt hozzám. 
Általános iskolásként jött a holtpont, amikor abba akartam hagyni ezt a sportot, de a szüleim biztatására nem adtam fel. Röviddel ez után jöttem rá, mit is jelent számomra a kitartás, amire a karate megtanít. Ma egy percig sem bánom, hogy folytattam.
Kellemes kikapcsolódást jelent, még akkor is, ha az iskola után fáradtan megyek el az edzésre. Tanulásban is sokat segít, a szorgalom és a koncentrálóképesség szempontjából. Gyerekként még nem értettem, hogy mire jó a tisztelet kifejezés, mely szót sokat hallottam az edzéseken. Mára viszont ezzel is tisztában vagyok, és ez támpontot ad az életben.
A versenyek pedig lehetőséget adnak, hogy megmutassam, mire vagyok képes. Segít abban, hogy az életben máshol is bátran ki merjek állni magamért. 
 
Minden edzést élvezek, mert nem csak a testemet, de a lelkemet is megmozgatja. Ezért úgy érzem, hogy minden edzéssel több vagyok.
     
 DSC06572  

 

Orosz János 1˚ Dan

A sportolást 1992-ben kezdtem Muay Thai (Thai box) edzésekkel, majd Francia box. Karatézni 1994-ben kezdtem Wado-ryu-t, majd Wado-kai-t. A Sozsin Wado Karate egyesülethez, 2013 év elején csatlakoztam.  Bisztrony Csaba sensei irányítása alatt 2016-ban a JKF Wado-Kai szervezetnél 1° danra vizsgáztam. Az aktív rendszeres edzés, fejleszt, megnyugtat, magabiztossá tesz.
     
   

 

Kiss Viktor Soma 1˚ Dan

 

 

A mesternek van életttapasztalata, tisztában van hibáival, tulajdonságaival, együtt tud élni velük és javítja őket. Feketeöves azonban lehetsz már 15 évesen.